به گزارش خبرنگار مهر، استاندار سیستان و بلوچستان صبح چهارشنبه در مراسم گرامیداشت روز جهانی کودک در جمع مربیان کانونهای پرورشی فکری و کودکان استان اظهار داشت: مربيان نقش والا و ارزشمندي را برعهده دارند چرا كه ورود به روان كودك و انديشيدن و نگريستن از دريچه نگاه كودك فن و مهارت خاصي را ميطلبد.
علی اوسط هاشمی با اشاره به اینکه همه لحظهها و همه خوبيها و بديها كه به روان و جسم انسان آسيب ميزنند در روان كودكان ثبت و ضبط ميشود گفت: ايفاي نقش شما مربيان مهمترين هنر است تا از روان و احساسات پاك كودكان و نونهالان صيانت شود.
استاندار صيانت ازآرامش و ارزشهاي پاك دوران كودكي و حفظ آن تا دوران جواني را از نقشهاي مهم مربيان عنوان كرد و اضافه كرد: اگر به فردايي آرام، توام با مسرت و بودن در كنار هم با تعامل و نه با تقابل ميانديشيم اين نقش متوجه مربيان است.
وی تاکید کرد: مربیان باید فطرت پاك دوران كودكي را حفظ و به گونه اي عمل كنند تا ارزش هاي پاك تا دوران جواني حفظ شود.
وی با اشاره به نقش كليدي مربيان اظهار داشت: در دنياي امروز متاسفانه خشونت موج مي زند و خشونت و بي رحمي متوجه آسيب پذيرترين قشر كه همان كودكان هستند شده است.
استاندار از مربيان به عنوان بذرپاشان و باغباناني ياد كرد كه در مزرعه بي خار و خاشاك كودكان مانع ورود آفات به نهاد كودكان ميشوند.
هاشمي بيان داشت: متاسفانه در جامعه امروزی رفتارهايي هم چون جنگ و خشونت از انسان هاي بالغ سر مي زند كه حتي كودکان به سن 7 سال نیز اين رفتار را برنمي تابند.
26 مرکز فرهنگی و هنری در استان فعالیت دارد
مديركانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم اظهار داشت: تعداد 26 مركز ثابت فرهنگي و هنري در سطح استان در راستای پرورش و آموزش کودکان و نوجوانان فعالیت دارند.
فرخ سالاری بیان داشت: در اين تعداد مراكز فرهنگی و هنری بیش از 44 فعاليت فرهنگي، هنري و اسلامي به كودكان و نوجوانان ارائه و آموش داده می شود.
وي با اشاره به نقش تأثيرگذار برنامه هاي كانون پرورش فكري در تربيت كودكان و نوجوانان افزود : برنامه هايي كه با تجارب مربیان و کارشناسان كانون پرورش فکری در تربيت كودكان ارایه می شود موجب بستر سازی برای ایفای نقش سازنده آنها در اجتماع می شود.
نظر شما